Pannkaksplätt med topping

Pannkaksplätt med topping

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina purén och blanda med vispgrädde (ovispad). Rör ner socker och smaka av. Blanda i Thick & Easy™.

  2. 2.  Låt stå i 10 minuter för en fastare konsistens. Spritsa på den tinade pannkakan. Servera med crème fraiche eller glass. 

  3. Grov patékonsistens: Se ovan.

    Timbalkonsistens: Se ovan.

    Gelékonsistens: Uteslut pannkaksplätt och öka moussen

    Flytande konsistens: Svart vinbärssoppa se MRS. Servera med crème fraiche eller glass.

    MRS = Mätt Rätt & Slätt

  4. TIPS!
    Dekorera med citronmeliss.

  5. Servera en god pannkaksplätt i timbalkonsitens med en härligt smakrik svartvinbärstopping. En dessert som passar perfekt för de som har tugg- och sväljsvårigheter. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    227,28 kcal
  • Energi (kJ)
    950,94 kJ
  • Fett
    13,71 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,47 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,73 g
  • Mättade fettsyror
    7,97 g
  • Fiber
    2,49 g
  • Järn
    0,40 mg
  • Kalcium
    74,88 mg
  • Kalium
    201,70 mg
  • Kolesterol
    69 mg
  • Kolhydrat
    21,72 g
  • Disackarider
    6,21 g
  • Monosackarider
    2,44 g
  • Sackaros
    4,02 g
  • Magnesium
    14,79 mg
  • Natrium
    123,74 mg
  • Niacin
    0,44 mg
  • Protein
    3,19 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    59,25 g
  • Vitamin B12
    0,32 µg
  • Vitamin B6
    0,10 mg
  • Vitamin C
    45,20 mg
  • Vitamin D
    0,19 µg
  • Vitamin E
    0,95 mg
  • Zink
    0,42 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning