Hallonis som en trevlig välkomstskål
Börja middagen med en inbjudande välkomstdrink. Servera en extra festlig drink med hallonis, som du gör genom att frysa små iskuber av Hallonpuré och socker. Lägg i vackert glas och fyll upp med bubbel eller rosévin. Hallonisen är även läskande god att servera som ett alkoholfritt alternativ med t ex päroncider, citrondryck eller mineralvatten.Till receptet
Duka & lägg upp på vackert porslin
Ge festmåltiden rätt inramning med vackert porslin och snygga glas för extra fin dukning. Använd eleganta tallrikar med vackra mönster och inslag av guld. Att lägga upp rätterna på extra fint porslin sätter guldkant på måltiden och får maten att se än mer inbjudande ut.Konsistensanpassad festmåltid
Alla våra recept som sätter guldkant på tillvaron är konsistensanpassade för flera olika konsistensbehov så att alla med olika former av tugg- och självsvårigheter kan njuta av god och festlig mat. Konsistensanpassning hittar du längst ner i recepten.Till konsistensguiden