Rödkåls-/brunkålstimbal

RÖDKÅLS-/BRUNKÅLSTIMBAL

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett -och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med övriga ingredienser. Smaksätt. Färgsätt rödkålstimbal med röd karamellfärg och brunkålstimbal med sockerkulör.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C, ca 40 min.

  5. Att laga en rödkåls-/brunkålstimbal går snabbt och enkelt och är ett perfekt tillbehör till mycket.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    72,60 kcal
  • Energi (kJ)
    303,33 kJ
  • Fett
    2,58 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,95 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,42 g
  • Mättade fettsyror
    0,83 g
  • Fiber
    0,65 g
  • Järn
    0,55 mg
  • Kalcium
    26,98 mg
  • Kalium
    100,21 mg
  • Kolhydrat
    8,95 g
  • Disackarider
    5,50 g
  • Monosackarider
    1,76 g
  • Sackaros
    5,50 g
  • Magnesium
    6,21 mg
  • Natrium
    1,93 mg
  • Niacin
    0,68 mg
  • Protein
    2,97 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    16,85 g
  • Vitamin B12
    0,17 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    6 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    0,01 mg
  • Zink
    0,42 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet