Timbalgryta med kokosmjölk och grön curry
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Kokosmjölk1 l
- 2 msk Grön currypasta
- Kvarg800 g
TILLAGNING
1. Värm timbalerna enligt anvisningen på förpackningen.
2. Hetta upp kokosmjölk, currypasta och Berikning Majsvällingpulver.
3. Strimla grönsakstimbalerna och lägg några i botten på en djup tallrik – häll över såsen och toppa med resten av timbalerna.
Servera med Ristimbal och en klick kvarg smaksatt med ingefära.
Tips!
Pressa ristimbalen genom potatispressen eller dela i bitar.Vegetarisk gryta på asiatiskt vis, baserad på kokosmjölk och grön curry. Dessutom i lättuggad timbalkonsistens! En modern rätt som även de med tugg- och sväljsvårigheter kan njuta av.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)479,10 kcal
- Energi (kJ)2004,57 kJ
- Fett33,11 g
- Enkelomättade fettsyror3,82 g
- Fleromättade fettsyror1,08 g
- Mättade fettsyror25,92 g
- Fiber9,23 g
- Järn4,23 mg
- Kalcium177,18 mg
- Kalium967,85 mg
- Kolesterol25,60 mg
- Kolhydrat22,20 g
- Disackarider10,92 g
- Monosackarider3,24 g
- Sackaros7,76 g
- Magnesium95,90 mg
- Natrium86,38 mg
- Niacin3,80 mg
- Protein19,30 g
- Riboflavin0,28 mg
- Tiamin0,54 mg
- Vatten279,95 g
- Vitamin B120,59 µg
- Vitamin B60,34 mg
- Vitamin C50,27 mg
- Vitamin D0,41 µg
- Vitamin E1,24 mg
- Zink2,58 mg