INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Buljongpulver
- Salt, peppar
- Gelatinblad
TILLAGNING
1. Tina puréerna var för sig, tillsammans med omelett- och timbalbas. Vispa ner Tick and Easy och smaksätt.
2. Varva de olika sorterna i väl smorda formar, eller med med platsfolie. Avskilj mellan varje lager med torra gelatinblad. Täck med lock eller folie.
3. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C, ca 40 min.
4. Servera med dragonsås (se recept sid 95 i MRS eller sök recept på vår hemsida).
TIPS!
Gör två timbalsmetar t ex. ärtsmet och morotsmet. Varva i form/bleck.Laga tricolore grönsakstimbal och servera det tillsammans med en smakfull dragonsås. Det blir otroligt gott!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)143,98 kcal
- Energi (kJ)602,41 kJ
- Fett6,18 g
- Fleromättade fettsyror0,03 g
- Mättade fettsyror1,97 g
- Fiber1,78 g
- Järn0,13 mg
- Kalcium7,28 mg
- Kalium38,76 mg
- Kolhydrat15,02 g
- Disackarider0,04 g
- Monosackarider0,28 g
- Sackaros0,04 g
- Magnesium4,03 mg
- Natrium3,52 mg
- Niacin0,07 mg
- Protein6,39 g
- Riboflavin0,01 mg
- Tiamin0,01 mg
- Vatten19,84 g
- Vitamin B60,02 mg
- Vitamin C10,76 mg
- Vitamin E0,25 mg
- Zink0,07 mg